Spoed Tandarts Amsterdam

Afgelopen weekend was het flink raak in Amsterdam. De hele stad was vol met allemaal toeristen en mensen vanuit heel Nederland om de Gay Pride te bezoeken. Met z’n groot evenement is het natuurlijk een garantie dat er ongelukken gebeuren. En zo was het voor Spoed Tandarts Amsterdam dan ook gelijk een erg drukke dag.

Van een tandje eruit tot een half gebit met tanden kwamen er mensen vanuit heel Nederland naar de Spoed Tandarts in Amsterdam. Doordat het bij tanden altijd erg belangrijk is om snel naar een tandarts te gaan. Zeker als de zenuwen in de tand kapot zijn, willen de mensen zo snel mogelijk naar de tandarts. Dit doet namelijk erg veel pijn. Het is ook goed om dit snel te behandelen, zodat de tand weer snel kan genezen. Daarom deden de mensen die gelijk kwamen er goed aan om direct te komen.

Normaal gesproken komen er maar enkele mensen bij de Spoed Tandarts, maar door de Gay Pride van afgelopen zaterdag liep het storm in de praktijk. Gelukkig bevinden wij ons in Amsterdam Centrum, wat er misschien wel voor zorgde dat ze allemaal naar ons kwamen. Zo hebben wij zaterdag patiënten behandeld vanuit Amerika, China, Zuid-Afrika en ook gewoon mensen vanuit Amsterdam Noord.

Gelukkig waren wij op de drukte voorbereid en hadden wij al van te voren extra mensen ingeschakeld. Er worden regelmatig grote evenementen in Amsterdam georganiseerd. En iedere keer komen er weer veel mensen met problemen naar de tandarts. Vele praktijken zijn op deze momenten gesloten, omdat ze deze drukte niet kunnen hebben. Wij willen ons echter onderscheiden tegenover de rest, en hopen dat we altijd iedereen kunnen helpen. Gelukkig werden wij ook geholpen door het ziekenhuis in Amsterdam. Zodat we samen zoveel mogelijk mensen konden helpen.

Achteraf kunnen we kijken naar een mooie dag, en hopen wij dat iedereen heeft kunnen genieten van het prachtige evenement. Het was in ieder geval wel zeer mooi weer, wat er natuurlijk bij helpt om een geslaagde dag er van te maken.

Spoed Tandarts Amsterdam probeert altijd zoveel mogelijk patiënten zo snel mogelijk te helpen, heeft u een spoed tandarts in Amsterdam nodig? Ga naar de volgende pagina, en vindt onze contactgegevens. Klik hier en ga naar de volgende pagina voor onze contactgegevens.