Tandarts Spoedgevallendienst Almere

Het komt regelmatig voor dat uw huidige tandarts overvol zit. U probeert bij uw tandarts een afspraak te maken, maar dat kan alleen voor een heel laat tijdstip. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u nog helemaal geen tandarts heeft, en toch snel geholpen wilt worden. Bij Spoed Tandarts Almere kunt u voor dezelfde dag nog een afspraak maken. Wij helpen onze klanten direct, zodat ze snel weer van hun pijn af zijn. Het is erg vervelend om pijn te hebben, en hier wilt u niet te lang mee zitten. Wanneer uw eigen tandarts geen tijd heeft, kunt u dus gerust bij ons langs komen. U kunt met ons telefonisch of via de mail contact opnemen. De praktijk is echter wel gevestigd in Amsterdam.

Bij Spoed Tandarts Almere hebben we 8 tandartsen in dienst, die dag en nacht patiënten helpen. Doordat wij over zoveel tandartsen beschikken kunnen we dan ook dag en nacht diensten uitvoeren, en kunnen we ook iedereen snel helpen. De meeste tandartspraktijken hebben niet zoveel tandartsen, waardoor u meestal niet direct kunt langskomen. Om toch onze collega’s bij te staan, en de mensen van Almere en omgeving te helpen, kunt u dus bij ons langskomen in Amsterdam.

Spoed Tandarts Almere is gevestigd aan de Oost kant van Amsterdam. De ligging van de tandartspraktijk is daarom ook erg gunstig voor onze patiënten uit Almere. Naast dat we een erg goede ligging hebben, kunt u ons ook goed bereiken. Wij beschikken namelijk over een grote parkeerplaats voor onze klanten naast de praktijk. Wanneer u geholpen moet worden, kunt u dus naast de deur parkeren. Ook met het openbaar vervoer is het makkelijk om bij ons te komen. De praktijk is op 5 minuten afstand van het treinstation van Amsterdam. De bussen en trams die rijden tot voor onze deur, dus er is een goede verbinding met ons en de stad.

Praktijk Gegevens

Piet Heinkade 215
1019 HM Amsterdam

Tel: 020-2442572

Reistijd: 29 minuten met de auto.
Route naar Spoed Tandarts Almere

Openingstijden

Maandag 00:00 – 24:00
Dinsdag 00:00 – 24:00
Woensdag 00:00 – 24:00
Donderdag 00:00 – 24:00
Vrijdag 00:00 – 24:00
Zaterdag 00:00 – 24:00
Zondag 00:00 – 24:00

KLIK & BEL: 020-2442572

Back to Top