Spoed Tandarts Utrecht

Is uw huidige tandarts druk bezet, en kunt u daar niet direct terecht, dan kunt u bij de spoed tandarts terecht. Het komt vaak voor dat mensen niet bij hun eigen tandarts snel terecht kunnen. U wilt niet te lang zitten met de verschrikkelijke pijn die u heeft. Onze praktijk is iedere dag voor afspraken van 08:00 tot 23:00 geopend en zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Informatie

Moskeeplein 1
3531 BX Utrecht

+31 (0)30 792 01 60

Tarieven voor spoed tandartskosten zijn wettelijk bepaald door NZA.
Betalen alleen met pin of creditcard. Wij hebben geen wisselgeld!

Openingstijden

Maandag 00:00 – 24:00
Dinsdag 00:00 – 24:00
Woensdag 00:00 – 24:00
Donderdag 00:00 – 24:00
Vrijdag 00:00 – 24:00
Zaterdag 00:00 – 24:00
Zondag 00:00 – 24:00

Onze Tandartsen

Bousias Vasileios
BIG 69921670402

Athanasios Fasoulas
BIG 59920618202

Laura Sanchez Ortega
BIG 19920472120

Konstantinos Yfantis
BIG 89921633002

Vania Liem
BIG 09917405502

Kostas Evmorfiadis
BIG 19911371502

Ivan Vigdir
BIG 99912962802

Bereikbaarheid Praktijk in Utrecht

Maps Locatie Utrecht

Bereikbaarheid Praktijk in Amsterdam

Het is natuurlijk belangrijk dat een tandarts goed te bereiken is. Gelukkig is dat bij ons ook zo het geval. U kunt bij ons komen met de auto of het openbaar vervoer. Als u met de trein komt kunt u uitstappen bij het station, en vervolgens met de tram of bus naar de praktijk. U bent binnen 5 minuten met tram 26 of bus bij onze praktijk aan de Piet Heinkade. Het is daarom ook prima lopend te doen vanaf Centraal Station Amsterdam. Tegenover onze praktijk is namelijk een halte waar verschillende lijnen stoppen. Ook beschikken wij over een naast gelegen parkeerplaats, hier kunnen onze klanten parkeren. Hopelijk houdt het u niet tegen om zo snel mogelijk bij ons langs te komen, want wij willen u graag helpen met het laten verdwijnen van uw pijn. In de onderstaande gegevens kunt u gemakkelijk zien welke openbaar vervoer lijnen u moet hebben om bij onze praktijk te komen.

Spoed Tandarts Utrecht Bereikbaarheid met Auto

Met de auto naar de praktijk

Vanuit Utrecht pakt u eerst de A2 en vervolgens de A10 richting Amsterdam.
De afstand naar de praktijk is 45 kilometer en de reistijd bedraagt 40 minuten.
Parkeren kan naast de praktijk.

Spoed Tandarts Utrecht Bereikbaarheid met Openbaar Vervoer

Met het OV naar de praktijk

Pak de intercity trein van Utrecht Centraal naar Amsterdam Centraal.
Op Centraal stapt u over op tram 26.
Bij Kattenburgerstraat stapt u uit, waarna u 5 minuten nog moet lopen naar de praktijk.
Ons adres is Piet Heinkade 215.

Uw reistijd is 40 minuten om bij de praktijk te komen.

Reviews over ons

Afgelopen week ben ik bij Spoed Tandarts Utrecht geweest. De tandarts heeft mij super geholpen met mijn probleem. Ik had namelijk een gaatje in mijn tand en de tand moest dus getrokken worden. In eerste instantie was ik wel een beetje bang ervoor, en daarom liet ik het ook zo lang mogelijk uitstellen. Ik wil Spoed Tandarts Utrecht graag bedanken voor het goed verwijderen van mijn kies. Heb er weinig last van gehad, terwijl ik van te voren veel heb gelezen over veel pijn. Dit was gelukkig bij mij totaal niet het geval.

Lang heb ik lopen zoeken naar een goede tandarts. Ik hoor altijd veel slechte verhalen van mijn vrienden en vriendinnen, dus wou ik een keer opzoek gaan naar een echt goede tandarts. Een goede tandarts moet natuurlijk aan een aantal voorwaarden voordoen, maar uiteindelijk is de klant tevredenheid het belangrijkst. Ik ging dus bij verschillende tandarts in Utrecht rondvragen waar de mensen tevreden waren. De meeste mensen kwamen dan toch wel snel uit bij Spoed Tandarts Utrecht. Veel mensen hebben ervaring met deze praktijk, omdat bij geval van spoed, Spoed Tandarts Utrecht altijd beschikbaar is. Ik ben vervolgens ook direct naar deze praktijk gegaan, en heb ik een behandeling ondergaan. Achteraf ben ik het alle mensen eens die mij deze tandarts hebben aangeraden, bedankt voor de tip!

Bij mijn eigen tandarts zat ik de laatste keer uren in de wachtkamer. Op een gegeven moment was ik het wachten zat en ging ik rondkijken wat de tandartsen nou aan het doen zijn. Het kan toch niet zo zijn dat ze steeds maar één patiënt behandelen? Ik had namelijk niemand de kamer in zien gaan. Toen ik zelf de praktijk binnen kwam zag ik tot mijn verbazing dat de tandartsen rustig aan het koffie drinken waren, terwijl ik aan het wachten was. Ik ben direct weg gegaan bij deze tandarts, en gelijk naar Spoed Tandarts Utrecht. Ik wou snel geholpen worden en dat kon bij Spoed Tandarts Utrecht.

Voor mijn baan is het belangrijk om er goed uit te zien. Een voorbeeld voor vele mensen en daarom is het ook zo belangrijk. Helaas was mijn laatste optreden alweer een tijd geleden en was er dus een tijdje niks aan mijn gebit gedaan. Normaal bleek ik mijn tanden ieder half jaar, maar dat was nu ook alweer een hele poos geleden. Ik zou over een paar dagen al op tournéé gaan, en mijn tanden zagen er bijna zwart uit van de rook en koffie. Er moest dus snel wat aan gedaan worden. De plaatselijke tanden bleek kliniek zat al helemaal vol, waardoor er geen plekje meer tussen zat voor mij. Ik belde Spoed Tandarts Utrecht op om te kijken of ze snel mijn tanden konden bleken voordat ik op tournéé ging. Gelukkig kon ik snel bij ze terecht, en waren mijn tanden weer mooi wit voor mijn reis.

Ik ben vorige week bij Spoed Tandarts Utrecht geweest en heb erg handige tips gehad van het personeel daar. Ze waren erg vriendelijk tegen mij, en hebben mij met veel dingen geholpen. Bij mijn oude tandarts kreeg ik deze voorlichting nooit, terwijl het best wel functioneel is om te weten. Zo kreeg ik als tip van Spoed Tandarts Utrecht om niet meer te roken. Roken is erg slecht voor het gebit, en daarnaast natuurlijk ook voor de gezondheid. Ook heeft Spoed Tandarts Utrecht mij uitgelegd hoe ik het beste me tanden kon poetsen. Ik deed altijd maar wat bij het poetsen van mijn tanden, maar het is toch een ware kunst om het goed te doen. Na de tips die ik heb gekregen ga ik er zeker wat mee doen. Dit moet dan weer voorkomen dat ik weer een tijdje niet meer naar de tandarts hoef.

Heel veel tandartsen werken altijd van 9 tot 6. Het is voor mij altijd onhandig om tijdens deze tijden naar een tandarts te gaan. Ik heb het altijd erg druk met mijn werk, en tijdens deze uren werk ik. Het is voor mij dus niet mogelijk om dan naar z’n tandarts te gaan. Het was ook al een paar jaar geleden dat ik er voor het laatst was. Ik kreeg een beetje last van mijn tanden, en besloot dan toch maar om een juiste tandarts te zoeken. Ik kwam bij Spoed Tandarts Utrecht uit, die mij na 6 uur in de avond kon behandelen. Dit is precies wat ik wou.

Mijn eigen tandarts had binnen een week niet direct tijd voor mij. Ik ging op internet opzoek naar een tandarts die mij wel gelijk konden helpen. Na lang zoeken en bellen naar verschillende praktijken kwam ik bij Spoed Tandarts Utrecht. Bij deze tandarts kon ik binnen 2 uur terecht om geholpen te worden. De werknemers waren erg vriendelijk tegenover mij, en hebben me goed geholpen. Tandarts G. Beek heeft mij uitstekend geholpen, en ben nu eindelijk van mijn pijn af. Spoed Tandarts Utrecht, bedankt voor de snelle zorg, ik blijf zeker bij deze tandartsenpraktijk.
Harry Bolhof

Ik ben jarenlang niet meer bij een tandarts geweest, maar op een dag kreeg ik wel erg last van kiespijn. In het begin dacht ik dat ik gewoon wat beter moest poetsen, en dat het wel vanzelf overging. De pijn werd met de dag erger en op een gegeven moment vond ik dat ik er wel wat aan moest laten doen. Ik kwam terecht bij Spoed Tandarts Utrecht die mij perfect afgeholpen hebben van mijn kiespijn. Met een kleine ingreep hadden ze mijn gaatje snel weggehaald en opgevuld. Echt een top service, dat het tegenwoordig zo snel kan. Laat dit een voorbeeld zijn voor andere tandartsen.
Manuel Elgahzi

Ik heb dit weekend tijdens uitgaan een tand afgebroken. De tand die bij mij was afgebroken had ik meegenomen naar Spoed Tandarts Utrecht. Na het lijmen van de tand, was het eindresultaat fenomenaal. Ik kon niet het verschil zien tussen voor het afbreken en na het opnieuw lijmen van de tand. Het was zo mooi weer aan elkaar gelijmd dat je het niet zag. Bedankt voor deze goed uitgevoerde klus, ik ben reuze tevreden over deze tandarts.
Huub Boer

Locatie Utrecht +31 (0)30 792 01 60

Back to Top