Hoogtepunt op Spoedtandarts.org

Gisteren hebben wij een record verbroken. Nadat we vorig jaar live zijn gegaan hebben steeds meer bezoekers weten te krijgen. Gister was het punt aangebroken dat we meer dan 400 bezoekers op één dag hadden op spoedtandarts.org. Dat is voor ons natuurlijk een erg mooi iets, zodat wij steeds meer mensen kunnen helpen aan een spoedtandarts.

Echter zijn wij nog niet helemaal klaar met ons doel. We willen namelijk nog verder groeien dan waar we nu al zijn. Er moeten meer spoed tandartsen op de website komen. Dit kost veel tijd, aangezien ook tandartsen toestemming moeten geven voor de plaatsing. Bent u misschien zelf een tandarts, die tandarts spoedgevallen uitvoerd? Wilt u uw tandarts ook op een van onze pagina’s zien, of misschien wel een nieuwe. U kunt ons altijd mailen naar info@spoedtandarts.org voor meer informatie. Wij staan voor alle suggesties namelijk open.

Ook is het nu bijna zover dat de tandartstarieven omlaag gaan. Nog een aantal weken en dan kan iedereen weer genieten van een lagere tandarts prijs. Toch scheelt het niet heel erg met de prijzen van nu, maar alles is toch mooi meegenomen. Zeker als u dure kosten altijd hebt, dan kan dat in dit geval nog veel schelen. Voor de mensen die enkel twee keer per jaar gaan of minder, zullen geen erg in de prijs verschillen merken.