Nieuwe Spoed Tandarts Praktijk in Amsterdam

Dental 365 AmsterdamIn maart 2017 zal er ook in Amsterdam de eerste echte spoed tandartspraktijk gaan komen. Eerder hebben wij al bericht dat Dental365 de eerste 24/7 spoed tandartspraktijk had geopend in Den Haag, maar nu pakken ze dus ook door in Amsterdam.

Het verschil tussen een spoed tandarts en een normale tandarts is dat je bij eerst genoemde direct behandeld kan worden. Er is namelijk ook een walk-in, waardoor je mogelijk direct geholpen kan worden.

De praktijk van Dental 365 zal 24 uur per dag geopend zijn. Dit wil zeggen dat het altijd mogelijk wordt om bij een tandarts geholpen te worden. Voor tandartspraktijken is dit ook erg gunstig. Zij kunnen namelijk de patiënten door sturen, zodat deze gelijk geholpen kunnen worden. Dental 365 is niet een praktijk waar je als patient moet inschrijven. Je wordt er gewoon geholpen wanneer je dat nodig hebt.

Er zijn straks dus al twee spoed tandarts klinieken in Nederland. Dit is echt een mooie verbetering voor de patient. Langzaamaan zal Dental 365 misschien ook wel de andere grote steden gaan bezetten, zodat u als patient altijd direct geholpen kan worden met uw gebitsproblemen.

Onze pagina zal dus vanaf 24 maart deze spoed tandarts ook gaan vermelden op de website. Momenteel staat Lassus Tandartsen vermeld, welke ook zeer goede behandeltijden aanbiedt. Wegens de zeer goede kwaliteiten van Lassus Tandartsen zullen wij deze ook blijven vermelden. Er komt dus een tweede keuze bij voor u als patient.

De opening zal vanaf 17 maart zijn. Het is dan voor iedereen mogelijk om even langs te komen om te kijken in de nieuwe praktijk. De nieuwe Dental365 zal gevestigd zijn aan de Piet Heinkade 215 in Amsterdam. Je moet je echter wel eerst aanmelden bij de praktijk, zodat ze rekening kunnen houden met de komst van iedereen.

Hieronder zijn twee foto’s die laten zien waar de nieuwe praktijk gevestigd is:

Dental365 Amsterdam
Dental 365 Piet Heinkade