Geen weekend spoeddienst in Rotterdam

Afgelopen weekend heeft een tandarts in Rotterdam de roulerende spoeddienst aan zich voorbij laten schieten. De reden hiervoor was omdat de tandarts graag mee wou doen aan de plaatselijke marathon. Voor dit jaarlijkse event had hij een uitnodiging gekregen, aangezien hij al vele andere marathons met goede tijden had gelopen. Dit weekend was het dus eindelijk zo ver om ook in zijn eigen stad mee te mogen doen aan de marathon.

Afgelopen weekend liep er veel mis met de weekend tandarts Rotterdam. Er was geen vervanger aanwezig voor de marathonloper, waardoor vele mensen niet direct geholpen konden worden. Dit is natuurlijk erg irritant als je veel last hebt en eigenlijk geholpen kunt worden. Met dit artikel willen wij graag uw begrip krijgen voor de prestatie van de desbetreffende tandarts.

De tandarts die afgelopen weekend de Marathon van Rotterdam liep, is in de top 100 gekomen. Dit is een zeer goede prestatie, aangezien er vele duizenden mensen mee deden. Met zijn plaats in de top 100 is hij daarmee de best presterende Nederlander van de afgelopen marathon. Hier kunnen wij als Nederlanders zeer tros op zijn. Wij mogen dus wel een beetje coulant zijn met het afrekenen op zijn gedrag van het laten schieten van zijn werkzaamheden.

Hopelijk zal dit in de toekomst niet nog een keer het geval zijn en kan er volgend jaar een andere tandarts de spoeddienst overnemen. Zo kunnen toch de patiënten geholpen worden en kan onze tandarts misschien wel op het podium komen.

Heeft u afgelopen weekend geprobeerd om de Rotterdamse spoeddienst te bellen, maar werd u niet geholpen? U weet dan nu het verhaal erachter, hopelijk kunt u begrip hebben op dit geval. Wij hopen dat het in de toekomst niet meer zal voorkomen en doen er volgend jaar onze extra best op om dit zo goed mogelijk te regelen.

Met vriendelijke groet,

Spoed Tandarts Rotterdam.