24 Uurs tandarts spoedgevallen praktijk opent in Den Haag

Logo-Dental365-Den-Haag-1Vandaag, woensdag 15 juni 2016 is er een nieuwe tandartspraktijk in Den Haag geopend. Deze praktijk is echter niet wat u gewend bent, aangezien ze alleen spoed behandelingen uitvoeren. Voorheen was het alleen bij de tandarts spoedgevallendienst 24 uur lang per dag mogelijk om jezelf te laten behandelen. Met de opening van Dental 365 is nog een extra mogelijkheid om altijd snel geholpen te worden voor spoed incidenten.

Het voordeel van Dental365 is dat de behandeling altijd op dezelfde plek worden uitgevoerd. Bij de tandarts spoedgevallendienst is dat wel anders. Dat is namelijk een dienstdoende tandarts in Den Haag die dienst heeft. Deze dienstdoende tandarts wisselt iedere dag, waardoor het altijd de vraag is waar u behandeld wordt.

Heeft u opeens gebitsklachten en erg veel pijn? Heeft u eigen tandarts geen plekje vrij voor de komende dag? Of heeft u misschien nog wel helemaal geen tandarts? Bij Dental 365 kunt u dus direct dezelfde dag nog terecht komen voor een spoed behandeling. De betaling wordt gedaan per factuur, dus u hoeft ook niet direct bij de balie te betalen. Ook dit is een bijzonder aspect van Dental365, die daarmee zeker verschilt met iedere andere spoed tandarts in Den Haag.

Tot slot kunnen we daarmee eigenlijk wel stellen dat met de opening van Dental365 eigenlijk pas de eerste echte spoed tandarts in Den Haag open gaat. Dit is dan ook alleen maar een verbetering van de gezondheidszorg! Voor meer informatie over de praktijk kunt u op de volgende link klikken, hier kunt u ook de contactgegevens vinden van de praktijk. Klik op de praktijknaam om naar de pagina van Dental365 in Den Haag te gaan.

Wij feliciteren hier ook gelijk de Dental365 en wensen hun veel succes met de nieuwe tandartspraktijk in Den Haag. Laten we hopen dat het bij de mensen in Den Haag aan slaat, zodat dit soort praktijk in meerdere steden van Nederland kunnen gevestigd worden. Het is toch wel erg fijn om snel van uw pijn af geholpen te worden!