Nieuwe Praktijken

Vandaag zijn er een aantal nieuwe pagina’s met praktijken aan de website toegevoegd. Hiermee is Spoedtandarts.org dus gegroeid. Zoals in een eerdere post al werd gemeld zullen er steeds meer praktijken worden toegevoegd. En vandaag was het dan eindelijk zo ver.

Vanmorgen werd eerst Spoed Tandarts Utrecht vernieuwd met nieuwe content, waardoor deze nu ook goed gevuld is met informatie voor bezoekers. Hiervoor stond er enkel een informatief bericht om een spoed tandarts praktijk te zoeken. Hier is er dus een voor gekomen, en deze hebben we op de website geplaatst.

Rond de middag kwam Spoed Tandarts Eindhoven erbij. Ook hier was een partij die graag op onze pagina vermeld wou worden. Totdat wij bereid zijn om zelf te gaan kijken welke de beste is in Eindhoven blijft deze tandarts op onze website vermeld. Het zal nog wel even duren voordat deze pagina gevonden wordt, maar we hebben de tijd ervoor.

Ook Spoed Tandarts Amstelveen en Spoed Tandarts Hoofddorp werden vandaag toegevoegd aan Spoedtandarts.org. Daarmee is de groei van de hoeveelheid tandartspraktijken vandaag aanzienlijk gestegen. Wij hopen dat we deze lijn kunnen doorzetten, zodat er steeds meer praktijken op de website worden vermeld.

Heeft u een Spoed Tandartsen praktijk, en wilt u een vermelding op de website? U kunt met ons contact opnemen door ons te mailen naar info@spoedtandarts.org. Wij zijn altijd in om bezoekers van vernieuwde informatie te voorzien van misschien wel uw praktijk.